sâmbătă, 5 iunie 2010

Traiasca Romanian National Security





Hackerii
          "Stiu ca postul asta imi va aduce alte neplaceri, reactii ale unora care ma vor acuza ca sustin ilegalitatea…Mi le asum…
           Ii sustin pe hackerii de la RNS (Romanian National Security). Un grup de tineri care pina acum au spart siteuri media puternice din Europa. Rai Uno, La Stampa,Corriere della Sera, Telegraph si mai nou Le Monde. Hackerii au postat pe siteuri poze cu drapelul Romaniei si un text prin care atrag atentia ca romanii nu trebuie sa fie confundati in i Europa cu hoti, tigani, violatori…Pe siteurile sparte ei au scris:
             ” Aceasta nu este o mişcare de rezistenţă, un protest, sau o revoltă! Este strigătul întregului popor român ce face apel la fraţii noştri care au uitat că şi în venele noastre circulă un sânge român. Sângele ce-a fost jertfit şi vărsat pe câmpurile de luptă pentru a fi scrisă istoria neamului nostru cere acum DREPTATE. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodată! Vrem să nu se uite CINE l-a vărsat pentru ca România sa existe astăzi pe hartă, să le amintim copiilor şi nepoţilor noştri, să îi respectăm cu onoarea cuvenită. ”
            Nu de putine ori si la mine te miri ce coate goale analfabet european se uita de sus doar pentru ca pe pasaportul lui scria Olanda sau Franta si pe al meu Romania. Dobitocul judeca omul dupa coperta pasaportului, nu conta nimic altceva. Nu de putine ori am avut pornirea sa sparg  fata vreunui european convins ca noi traim in copaci.
             Si pentru ca imaginea asta a fost intretinuta mai ales de media europeana, atunci merita macar sa le aratam ca avem calculatoare si ca stim  sa le folosim mai bine ca ei…Stiu, stiu…intuiesc ce comentarii urmeaza…Asta e, eu ii sustin…Imi plac !"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu